Lego Lego City 60243 Politie Helikopterachtervolging
Lego City 60243 Politie Helikopterachtervolging
€41,95
Lego

Lego City 60243 Politie Helikopterachtervolging

€41,95

Lego City 60243 politie helikopterachtervolgingJeetje! Ik wist niet dat auto's konden vliegen! Snake Rattler en zijn medeplichtige maken dat ze wegkomen met een gestolen kluis! Maar een LegoCity politieterreinwagen en -helikopter met een verbazingwekkend

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60243 politie helikopterachtervolging
Jeetje! Ik wist niet dat auto's konden vliegen! Snake Rattler en zijn medeplichtige maken dat ze wegkomen met een gestolen kluis! Maar een LegoCity politieterreinwagen en -helikopter met een verbazingwekkend sterke magneetketting zetten de achtervolging in! Help politiepiloot Sam Grizzled de krachtige magneet te richten op de wagen van Snake Rattler... Klang! Til de wagen vervolgens hoog in de lucht en vlieg zo de beruchte boef en zijn maatje naar de gevangenis! Deze set met meerdere voertuigen bevat een speelgoedhelikopter met een krachtige magneet voor het optillen van magnetische objecten, waaronder de vluchtauto van de boeven! 212-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60243
SKU Lego 60243
EAN 5702016617771
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »