Lego Lego City 60312 Politiewagen
Lego City 60312 Politiewagen
€12,95
Lego

Lego City 60312 Politiewagen

€12,95

Laat kinderen kennismaken metLego City 60312 politiewagen met een politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip. Samen met een minifiguur van een politieagent met een zaklamp en politiepet staat dit garant voor urenlange fantasier

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Laat kinderen kennismaken metLego City 60312 politiewagen met een politieauto met coole velgen, ronde spatborden en banden met veel grip. Samen met een minifiguur van een politieagent met een zaklamp en politiepet staat dit garant voor urenlange fantasierijke boevenvangactie! Deze set bevat een stapsgewijze bouwhandleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids is te vinden in de gratis Legobouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat geweldige zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen hun modellen tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60312
SKU Lego 60312
EAN 5702017161884
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »