Lego Lego City 60316 Politiebureau
Lego City 60316 Politiebureau
€77,95
Lego

Lego City 60316 Politiebureau

€77,95

Lego City 60316 politiebureauDit politiebureau met drie verdiepingen zit boordevol inspirerende details, waaronder een gevangenis met ontsnappingsfunctie, binnenplaats voor een boef en een ruimte voor hondentraining. De set bevat ook nog een speelgoedpoli

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60316 politiebureau
Dit politiebureau met drie verdiepingen zit boordevol inspirerende details, waaronder een gevangenis met ontsnappingsfunctie, binnenplaats voor een boef en een ruimte voor hondentraining. De set bevat ook nog een speelgoedpolitiebusje, helikopter en de vuilniswagen van een schurk, een figuur van een hond plus een wegplaat om andere speelsets te kunnen aankoppelen. Je hoeft enkel nog de vijf minifiguren toe te voegen, waaronder drie personages uit de tv-serie Lego City Adventures, en het speelplezier kan beginnen. Dit Lego constructiespeelgoed bevat een stapsgewijze, afgedrukte handleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis Legobouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen. Bevat 668 onderdelen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60316
SKU Lego 60316
EAN 5702017161914
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »