Lego Lego City 60317 Politieachtervolging bij de Bank
Lego City 60317 Politieachtervolging bij de Bank
€138,95
Lego

Lego City 60317 Politieachtervolging bij de Bank

€138,95

Lego City 60317 politieachtervolging bij de bankDeze set bevat een bankgebouw boordevol functies, de wagen van een schoonmaker die je kunt uitvouwen tot de overvalwagen van een schurk, een speelgoed politiehelikopter en een politiewagen. En er is heel wat

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60317 politieachtervolging bij de bank
Deze set bevat een bankgebouw boordevol functies, de wagen van een schoonmaker die je kunt uitvouwen tot de overvalwagen van een schurk, een speelgoed politiehelikopter en een politiewagen. En er is heel wat om naar uit te kijken met de zes minifiguren, waaronder vijf bekende personages uit de populaire tv-serie Lego City Adventures, en een wegplaat om andere Lego speelsets aan te koppelen! Dit Lego bouwspeelgoed bevat een stapsgewijze, afgedrukte handleiding met interactieve digitale bouwinstructies. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis Legobouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen. Bevat 915 onderdelen. Voor kinderen vanaf 7 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60317
SKU Lego 60317
EAN 5702017161921
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »