Lego Lego City 60320 Brandweerkazerne
Lego City 60320 Brandweerkazerne
€83,95
Lego

Lego City 60320 Brandweerkazerne

€83,95

Lego City 60320 brandweerkazerneDeze brandweerkazerne met drie verdiepingen omvat een controlekamer, vertrekken van brandweerlieden, een balie en garage, plus een helikopter die Lego-waterstukjes spuit, en een brandweerwagen die water in de vorm van pijlt

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60320 brandweerkazerne
Deze brandweerkazerne met drie verdiepingen omvat een controlekamer, vertrekken van brandweerlieden, een balie en garage, plus een helikopter die Lego-waterstukjes spuit, en een brandweerwagen die water in de vorm van pijltjes afvuurt. Je hoeft alleen nog maar de minifiguren van brandweerlieden toe te voegen, inclusief de twee Lego City-tv-personages en de kat- en hondenfiguur, voor vurig speelplezier! Met de bijgeleverde Lego-wegplaat kunnen kinderen de set nog verder uitbreiden. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis Legobouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen. Lego City Adventures-politie- en brandweerspeelgoedsets zijn geknipt voor kinderen die dolle avonturen willen beleven met reddingsvoertuigen. Kinderen bevinden zich middenin de actie en kunnen zelf bepalen wat er gebeurt. Bevat 540 onderdelen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60320
SKU Lego 60320
EAN 5702017161518
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »