Lego Lego City 60321 Brandweerteam
Lego City 60321 Brandweerteam
€138,95
Lego

Lego City 60321 Brandweerteam

€138,95

Lego City 60321 brandweerteamBrandweerspeelset, alles wat kinderen nodig hebben om een brandweerauto, aanhanger, motor, pick-up, 'brandende' sardientjesfabriek en meer te bouwen, plus 5 minifiguren en figuren van een hond, een kat en 3 kittens. Schiet met

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60321 brandweerteam
Brandweerspeelset, alles wat kinderen nodig hebben om een brandweerauto, aanhanger, motor, pick-up, 'brandende' sardientjesfabriek en meer te bouwen, plus 5 minifiguren en figuren van een hond, een kat en 3 kittens. Schiet met Lego waterelementen om de vlammen te doven, activeer de 'brand' in de vrachtcontainer en mors 'geheime saus' uit het vat bij de fabriek. Een heleboel accessoires voor de minifiguren – de set bevat Lego accessoires zoals een vangnet, bezem, spade, brandweerbijl en een brandblusser. Gedrukte en digitale bouwinstructies – met de gratis Legobouwinstructies app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien. Bevat 766 onderdelen. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60321
SKU Lego 60321
EAN 5702017161525
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »