Lego Lego City 60343 Reddingshelikopter Transport
Lego City 60343 Reddingshelikopter Transport
€36,95
Lego

Lego City 60343 Reddingshelikopter Transport

€36,95

Lego City 60343 reddingshelikopter transportDeze reddingshelikopter transport set bevat een iconische rode vrachtwagen met een scharnierende dieplader en uitvouwbare waarschuwingslichten, plus een speelgoed helikopter.Voeg de minifiguren van de chauffeur

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Lego City 60343 reddingshelikopter transport
Deze reddingshelikopter transport set bevat een iconische rode vrachtwagen met een scharnierende dieplader en uitvouwbare waarschuwingslichten, plus een speelgoed helikopter.Voeg de minifiguren van de chauffeur en piloot toe, en er is enkel nog een vleugje verbeelding nodig om urenlange avonturen te beleven.Deze speelset bevat een afgedrukte handleiding en interactieve digitale bouwinstructies, onderdeel van de gratis bouwinstructies-app voor smartphones en tablets. Met deze eenvoudig te gebruiken digitale handleiding met zoom- en draaifuncties kunnen kinderen het voorbeeld visualiseren terwijl ze bouwen. City Great Vehicles-bouwspeelgoedsets voor kinderen bieden gedetailleerde land-, lucht- en watervoertuigen die de verbeelding prikkelen. Kinderen leren allerlei realistische machines en voertuigen kennen en ontwikkelen fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen terwijl ze bouwen en spelen. Bevat 215 onderdelen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Lego
Article code Lego 60343
SKU Lego 60343
EAN 5702017161150
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »