Lego Lego Disney Mickey & Friends 10776 Brandweerkazerne + Auto
Lego Disney Mickey & Friends 10776 Brandweerkazerne + Auto
€69,95
Lego

Lego Disney Mickey & Friends 10776 Brandweerkazerne + Auto

€69,95

De stoere LEGO DisneyMickey & Friends brandweerkazernemet auto (10776) speelgoedset is ontworpen om de bouw- en rollenspelvaardigheden van kinderen te stimuleren terwijl ze branden bestrijden of uitrusten in de kazerne. Een perfect cadeau voor kinderen va

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description

De stoere LEGO DisneyMickey & Friends brandweerkazernemet auto (10776) speelgoedset is ontworpen om de bouw- en rollenspelvaardigheden van kinderen te stimuleren terwijl ze branden bestrijden of uitrusten in de kazerne. Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die eenvoudige bouwwerken en een heleboel actie willen! Verras kinderen met een cadeau waarmee ze leren bouwen, dat de fantasie prikkelt en hen urenlang vermaakt. Deze geweldige 144-delige set bevat een brandweerkazerne en een brandweerauto met startstenen als basis om het bouwen op weg te helpen zodat er meer tijd overblijft om te spelen, plus 3 minifiguren en een hondenfiguur met rubberen oren en staart. Deze LEGO Disney set zit boordevol functies en accessoires, zoals een etensbak en bot voor Disney's Pluto (die voor de eerste keer in een LEGO set verschijnt), plus brandweermaterialen voor allerlei leuke rollenspellen.

Product information
Brand Lego
Article code Lego 10776
SKU Lego 10776
EAN 5702016913705
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »