Playmobil Playmobil 70018 Galaxy Politietruck
Playmobil 70018 Galaxy Politietruck
€92,95
Playmobil

Playmobil 70018 Galaxy Politietruck

€92,95

Wie zorgt voor gerechtigheid in de ruimte? De Playmobil 70018 Galaxy politietruck, natuurlijk. Tegenover de slimme agenten met hun veelzijdige wagen, maken schurken zelfs in de oneindige ruimte geen schijn van kans. Als een schurk op de vlucht is, springe

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Wie zorgt voor gerechtigheid in de ruimte? De Playmobil 70018 Galaxy politietruck, natuurlijk. Tegenover de slimme agenten met hun veelzijdige wagen, maken schurken zelfs in de oneindige ruimte geen schijn van kans. Als een schurk op de vlucht is, springen de twee politieagenten onmiddellijk in de cockpit van hun truck, zetten het zwaailicht aan en beginnen de achtervolging. De space-piraat vlucht met zijn ruimtezwever, nu is het tijd om snel te zijn! De politieagenten brengen de raketwerper op het dak in stelling en vuren een waarschuwingsschot af. Dit maakt de schurk zo overstuur dat hij een noodlanding moet maken. Nu pakken de politieagenten hem en wordt hij opgesloten in de gevangeniscapsule. Dat had de schurk niet gedacht! De set bestaat uit drie figuren, een truck met een opklapbare cockpit, een uitschuifbare raketwerper met projectielen, een gevangeniscapsule en een ruimtezwever. Er is plaats voor één persoon in de ruimtezwever. 131-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Playmobil
Article code Playmobil 70018
SKU Playmobil 70018
EAN 4008789700186
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »