Playmobil Playmobil 70779 City Action Politiewatervliegtuig Smokkelaar Achtervolging
Playmobil 70779 City Action Politiewatervliegtuig Smokkelaar Achtervolging
€69,95
Playmobil

Playmobil 70779 City Action Politiewatervliegtuig Smokkelaar Achtervolging

€69,95

Playmobil 70779 City Action politiewatervliegtuig smokkelaar achtervolgingHet politiewatervliegtuig achtervolgt de rubberboot van de smokkelaar in een spannende waterachtervolging. Met een touw om spectaculair te abseilen. Afmetingen vliegtuig: 30,5 x 30

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Playmobil 70779 City Action politiewatervliegtuig smokkelaar achtervolging
Het politiewatervliegtuig achtervolgt de rubberboot van de smokkelaar in een spannende waterachtervolging. Met een touw om spectaculair te abseilen. Afmetingen vliegtuig: 30,5 x 30 x 15 cm (LxDxH). Afmetingen opblaasboot: 14 x 7,5 x 4 cm (LxDxH)
Ook de dappere politie houdt de orde in de lucht. Een boef is op de vlucht met zijn gesmokkelde goederen. De dief probeert te ontsnappen in de rubberboot. Maar de slimme piloot houdt hem ten allen tijde in de gaten vanuit de cockpit en laat hem niet ontsnappen. Ze landt vakkundig haar watervliegtuig op het meer en geeft hem geen uitweg. De voortvluchtige wordt geboeid en gaat mee naar het vliegtuig en het politiebureau. De speelset bevat twee PLAYMOBIL-figuren, een watervliegtuig, een boot, pilotenhelm, baret, handboeien en nog veel meer extra's voor spannende politie-avonturen. Het vliegtuig kan drijven en de propeller kan draaien. 33-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Playmobil
Article code Playmobil 70779
SKU Playmobil 70779
EAN 4008789707796
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »