Playmobil Playmobil 70780 City Action Politiejet Drone Achtervolging
Playmobil 70780 City Action Politiejet Drone Achtervolging
€50,95
Playmobil

Playmobil 70780 City Action Politiejet Drone Achtervolging

€50,95

Playmobil 70780 City Action Politiejet Drone AchtervolgingEen slimme schurk heeft een superdrone voor zichzelf gebouwd en maakt nu de stad onveilig. Maar de boosdoener heeft geen rekening gehouden met de politie en hun coole jet. In een mum van tijd sprin

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Playmobil 70780 City Action Politiejet Drone Achtervolging
Een slimme schurk heeft een superdrone voor zichzelf gebouwd en maakt nu de stad onveilig. Maar de boosdoener heeft geen rekening gehouden met de politie en hun coole jet. In een mum van tijd springt de piloot in de cockpit en ontvouwt de neus, romp en vleugels van het vliegtuig. De projectielen worden aan de onderkant van de vleugels bevestigd en dan gaan ze de lucht in. Maar wat is dit? De jet is nauwelijks opgestegen of een projectiel schiet vlak langs de cockpit. De piloot weet hem op het laatste moment te ontwijken, maar de boef nadert alweer en de scherpe zaagtanden op de rotorbladen van de drone missen de jet op slechts enkele centimeters.Een spannende achtervolging in de lucht begint. De speelset bevat twee figuren, een uitklapbaar politievliegtuig met kanonnen, een drone met bewegende rotorbladen en geweer, helmen, armcomputers en vele andere extra's. 44-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Playmobil
Article code Playmobil 70780
SKU Playmobil 70780
EAN 4008789707802
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »