Playmobil Playmobil 70781 City Action Politieparachute Achtervolging van het Amfibievoertuig
Playmobil 70781 City Action Politieparachute Achtervolging van het Amfibievoertuig
€37,95
Playmobil

Playmobil 70781 City Action Politieparachute Achtervolging van het Amfibievoertuig

€37,95

Playmobil 70781 City Action politieparachute achtervolging van het aAmfibievoertuigDe politieparachute achtervolgt de bankrover die met zijn amfibievoertuig in zee ontsnapt. Met een werkende parachute! Afmetingen amfibievoertuig: 15,5 x 9,5 x 11,5 cm (LxD

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Playmobil 70781 City Action politieparachute achtervolging van het aAmfibievoertuig
De politieparachute achtervolgt de bankrover die met zijn amfibievoertuig in zee ontsnapt. Met een werkende parachute! Afmetingen amfibievoertuig: 15,5 x 9,5 x 11,5 cm (LxDxH) Een dief is op de vlucht in zijn amfibievoertuig. Hij heeft de geldkist veilig achter de bestuurdersstoel opgeborgen. Om zich te verstoppen rijdt hij diep het bos in. Maar ook voor deze zaak heeft de politie een oplossing. Ze lokaliseren het voertuig uit de lucht en een parachutist valt direct boven de locatie.De boef had dit niet verwacht en kan niet op tijd ontsnappen.Deze rit eindigt in de gevangenis. De speelset bevat twee figuren, een amfibievoertuig, een parachute, handboeien, geldkist, koevoet en andere extra's. Het voertuig kan drijven en worden uitgebreid met een onderwatermotor. Wanneer de parachute wordt opgerold en in de lucht wordt gegooid, zweeft de bijgevoegde figuur zachtjes naar de grond. 50-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Product information
Brand Playmobil
Article code Playmobil 70781
SKU Playmobil 70781
EAN 4008789707819
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »