Playmobil Playmobil 70899 City Action Politiebus + Licht en Geluid
Playmobil 70899 City Action Politiebus + Licht en Geluid
€39,95
Playmobil

Playmobil 70899 City Action Politiebus + Licht en Geluid

€39,95

Playmobil 70899 City Action politiebusOpgelet, politie-operatie! Of het nu gaat om een ??klopjacht, een zoekactie of het beveiligen van een ongeval - dankzij de politiebus met licht en geluid is de politie goed uitgerust voor elke missie. De ruime auto bi

In stock
1-3 werkdagen
Quantity
- +
Product description
Playmobil 70899 City Action politiebus
Opgelet, politie-operatie! Of het nu gaat om een ??klopjacht, een zoekactie of het beveiligen van een ongeval - dankzij de politiebus met licht en geluid is de politie goed uitgerust voor elke missie. De ruime auto biedt plaats aan zeven figuren en de uitrusting kan worden opgeborgen in de opbergruimte onder de achterbank. Naast hun politiebus hebben de ordehandhavers vesten, handboeien, radio en andere apparatuur bij zich. De set bestaat uit twee politieagenten, een politiebusje, twee politiepetten, twee vesten en andere extra's voor spannende politieacties. Het dak van de bestuurderscabine en het passagierscompartiment kunnen worden verwijderd en de schuifdeur aan de zijkant zwaait naar buiten open. Een knop op de onderkant van het voertuig kan worden gebruikt om te schakelen tussen twee sirenegeluiden. 52-delig. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Product information
Brand Playmobil
Article code Playmobil 70899
SKU Playmobil 70899
EAN 4008789708991
What our customers say

average of 0 review(s)

No reviews found
Read or write a review
* Max. 4 times a year
Questions?
Bank transfer Cash Invoice iDEAL PayPal
My account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Language
Cart
Your cart is empty
Menu
Search
Search suggestions
No products found...
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »